پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ خرداد ۱۳۸۵، ۱۹:۴۳

/ گزارش خبرنگار اعزامي "مهر" به جام جهاني- 125/ گل محمدي در گفت و گو با "مهر":

روي فيگو پنالتي نكردم / از عملكرد خودم راضي هستم

روي فيگو پنالتي نكردم / از عملكرد خودم راضي هستم

مدافع تيم ملي فوتبال كشورمان گفت : با وجود انتقادهاي زيادي كه قبل از جام جهاني نسبت به من وجود داشت و خيلي ها مدعي بودند دفاع تيم ملي با وجود من نمي تواند در جام جهاني موفق باشد ، ولي تصور مي كنم توانستم انتظارات را برآورده كنم .

يحيي گل محمدي مدافع تيم ملي فوتبال كشورمان در گفت و گو با خبرنگاراعزامي "مهر" به آلمان با بيان اين مطلب افزود : تيم ملي در دو ديدار گذشته خود در جام جهاني با تيم هاي قدرتمندي بازي كرد كه جزو بهترين تيم هاي دنيا هستند و در طول 180 دقيقه اين دو ديدار فشار بسيار زيادي به خط دفاعي تيم ملي وارد شد و با وجود اينكه در اين دو مسابقه 5 گل دريافت كرديم ولي به نظر من توانست نمره قبولي بگيرد .

گل محمدي در مورد عملكرد خود در تيم ملي گفت : با تمام انتقاد هايي كه قبل از جام جهاني به من مي شد ، تلاش كردم تا خودم را براي اين مسابقات سنگين آماده كنم و با بهترين شرايط در خدمت تيم ملي باشم و در حال حاضر از عملكرد خودم راضي هستم و تصور مي كنم توانستم خواسته هاي مربيان را در زمين پياده كنم .

وي در خصوص خطايي كه منجر به ضربه پنالتي و گل دوم تيم پرتغال شد ، گفت : در اين صحنه من روي فيگو پنالتي نكردم و اين حركت به هيچ عنوان پنالتي نبود . به نظر من داور در اين صحنه كمي شتابزده تصميم گرفت .

مدافع تيم ملي فوتبال كشورمان درباره عنوان پنجمين گلزن تاريخ فوتبال ايران در جام جهاني گفت : اين عناوين براي من اهميت چنداني ندارد . براي من مهم موفقيت تيم ملي و شاد كردن دل مردم مهم بود كه اميدوارم با اين توانسته باشم به سهم خودم به عنوان يك مدافع مردم را خوشحال كنم .

وي در خصوص وضعيت آسيب ديدگي اش گفت : بر اثر برخوردي كه با كريستيان رونالدو داشتم كتفم به شدت آسيب ديد و در حال حاضر درد زيادي دارم كه اميدوارم با استراحت و مراقب لازم هر چه زودتر به شرايط مطلوب باز گردم .

گل محمدي پيرامون شايعه جدايي اش از تيم صبا باطري اظهار داشت : قرار داد من با تيم صبا باطري دو ساله است و يك سال ديگر از مدت قرار داد من با اين تيم باقي مانده است . من شخصا چنين خبري را نشنيدم ولي تابع سياست هاي باشگاه هستم هر تصميمي كه مسئولان باشگاه بگيرند ، آن را مي پذيرم .  

کد خبر 341466

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha